2020-09-18

Az új tulajdonos megújítja a Sága termékpalettáját A legnagyobb magyar baromfi-feldolgozó cég, a Master Good tavaly év végén vásárolta meg az addig angol kézben lévő sárvári Sága Foods Zrt-t. A baromfipiac jelentős szereplőjeként a Sága beolvadt a Master Good-cégcsoportba. Az új tulajdonos a napokban a fővárosban tartott sajtótájékoztatón mutatta be a Sága megújult termékválasztékát. A minőségi elvárás nem lehet a luxustermékek fogyasztóinak a kiváltsága – hangzott el a tulajdonos Bárány-család képviselőitől. A Master Good GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát állítja elő és forgalmazza. Ezt a felelősségteljes gondolkodást alkalmazza a továbbiakban a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is, saját GMO-mentes csirkehúsra váltva az eddigi pulyka-alapanyagot. A Sága megreformálásának másik jelentős lépése, hogy piacra dobják a Füstlit a magyar fogyasztók által kedvelt sertéshúsból is.