Délutáni műszak

Segítünk, hogy estére is maradjon lendület! Zenés időtöltés a Sárvár Rádióban minden hétköznap délután 2-től este 6-ig. Ha hazafelé tart a kocsiban, úton van a gyerekekért, vagy túlórázni kell az irodában, mi segítünk, hogy estére is maradjon lendülete. A Délutáni műszak zenés, információs, szórakoztató magazin sok slágerrel, vendégekkel, telefonos interjúkkal és persze csordultig jó hangulattal! Dupla Magyar rovatunkban csak hazai előadóktól játszunk, A Nap slágere a nap fénypontja is lesz egyben, hisz dalpremiernek lehetünk fültanúi. A Best Of 90′-es rovatot ajánljuk minden hallgatónak, aki szereti a 90-es évek elfeledett nagy slágereit. Aktuális információkkal jelentkezünk, hogy tudja mire számítson délután: közlekedés,

Keltető – Sárvári reggel

Velünk indul a nap! A rádió reggeli, zenés műsora. Minden hétköznap 6-tól 9-ig! A Keltetőben napi aktuális információkkal segítjük a reggeli indulást: időjárás, közlekedés, friss hírek, mindenkit érintő határidők, programajánlók. Mindezek mellé pörgős napindító zenék szólnak a 96.5-ön. Érdekes rovatokkal színesítjük a reggelt, hogy minden témában otthon legyenek a hallgatók. Tartsanak velünk minden hétköznap reggel a Keltetőben, hisz velünk jól indul a nap!

Köz-tér

Együtt a városról! Kellemes dallamok és hasznos információk a 96.5-ön minden hétköznap 10-től délig. Délelőtti magazinunkba minden belefér, ami a helyieket érdekli. Helyi hírek,események programajánlók, aktuális közlekedési információk, riportok. A főszerep viszont itt is a remek zenéké, hogy jó hangulatban teljen a délelőtt. Köz-tér, együtt a városról!

Magyar hang

A legjobb magyar zenék a 96.5-ön. Száz százalék hazai, Sárvárra hangolva. Magyar Hang, a legjobb hazai slágerek órája hétköznaponként az FM 96.5-ön. A legnépszerűbb és legújabb zenék pörögnek magyarul naponta háromszo az éterben. Tiszta magyar zene. Itt minden dal hungarikum a Sárvár Rádióban.

Programozó

Minden, ami program, a 96.5-ön Sárvár és a megye programajánló magazinja minden csütörtökön 20:00 órától Hetente jelentkező műsorunkban Sárvárt, és Vas megyét érintő kulturális programokról –koncert, színház, kiállítás, szabadidő – számolunk be. Tartson velünk minden csütörtökön 20:00 órától, hogy tartalmasan teljen a szabadidő.

Rába-party

A műsor, amelyet a hallgatók szerkesztenek. A Sárvár Rádió kívánságműsora minden hétköznap déltől 2-ig! Régen hallotta kedvenc slágerét? Szeretne jobb hangulatot varázsolni az irodába? Meglepné szerelmét egy dallal? Névnapi üdvözlet, vagy születésnapi ajándék? Írjon üzenetet a rádió Facebookoldalán, vagy üzenjen nekünk a kivansag@sarvarradio.hu email címre. Nyereményjátékunkban értékes ajándékokat sorsolunk ki. Érdemes tehát minket hallgatni délután is. Minden nap dél és kettő között Rába-party, a műsor, amelyet a hallgatók szerkesztenek.

Sárvári Panoráma

Közéleti, kulturális kitekintő A város és a megye esemény – összefoglalója vasárnap délelőttönként 9 órától a 96.5-ön. Ha a mindennapos hajtásban lemaradt a hét történéseiről, a Sárvári Panorámából mindent megtudhat. Nemcsak Sárvár, de a környező falvak és városok hírei és programjai. Ismétlés hétfőn 4 órakor.